diumenge, 28 d’octubre del 2012

MAGDALENES DE CARBASSA (sense ou)

Fa uns dies buscava receptes de magdalenes amb carbassa. Vaig trobar una recepta que em va agradar molt a viscalacuina.blogspot.com , però com que volia fer servir sucre morè  i no podia fer servir ous, he fet alguns canvis...Les magdalenes han quedat boníssimes!


INGREDIENTS:
175 gr de sucre morè
75 gr de mantega pomada
1 culleradeta de canyella en pols
200 gr de iogurt natural
100 gr de puré de carbassa
200 gr de farina
¾ de sobre de llevat químic en pols
1 cullerada de panses
1 tasseta de rom
Sucre llustre


ELABORACIÓ:
Bulliu un tros de carbassa amb aigua. Quan sigui cuita, coleu-la i feu-la puré.
Poseu les panses en remull amb el rom.
Escalfeu el forn a 200º.
Barregeu en un bol, el sucre i la mantega pomada. Bateu-ho bé perquè quedi escumós. Afegiu-hi la canyella en pols i el iogurt i seguiu remenant.
Poseu-hi ara la farina amb el llevat mica en mica i aneu-ho barrejant amb les varilles per que quedi una crema homogènia.
Escorreu les panses i afegiu-les a la barreja tot barrejant.
Ompliu els motlles de paper per fer magdalenes fins a ¾ de la seva capacitat. Si pot ser, poseu els motlles dins de motlles de silicona o flameres, així no se us aixafaran.
Poseu les magdalenes al forn durant 25-30 minuts. Quan siguin cuites, deixeu-les refredar i empolseu-les amb el sucre llustre.



5 comentaris:

  1. Molt originals. Jo mai he fet servir carbassa per a receptes dolces i sembla una opció molt bona.

    ResponElimina
  2. doncs per no tenir ou t'han quedat guapissimes!! aixo vol dir que l'ou no es tan indispensable a la recepta! petons

    ResponElimina
  3. Hauré de provar aquestes magdalenes amb els canvis, tenen un aspecte preciós!

    ResponElimina
  4. Les meves també seran sense ou...
    Crec que la carbassa m'agrada més en dolç que en salat.
    Moltíssimes gràcies per participar al Memòries.

    ResponElimina
  5. amb carbassa??? han d'estar boníssimes.moltíssimes gràcies per participar Àngels

    ResponElimina