dilluns, 30 d’abril del 2012

ROTLLETS DE PORRO, GÍRGOLES I XAMPINYONS AMB AMETLLA

Avui m'he llevat inspirada i amb ganes de cuinar, així que he mirat a la nevera per veure què hi teníem i he decidit fer aquests rotllets...He anat improvisant una mica però el resultat ha estat tant bo, que intento concretar les mides per si algú té ganes de fer-los.


INGREDIENTS:
1 paquet de fulles de pasta brick
1 porro 
300 gr de gírgoles
250 gr de xampinyons
4 cullerades d'ametlles crues laminades (o a trossos)
1 cullerada de vinagre de Mòdena
Oli d'oliva, sal i pebre

ELABORACIÓ:

Netegeu i talleu el porro a làmines fines. Poseu-lo a la paella amb dues cullerades d'oli i aneu sofregint a foc lent, fins que sigui ben tou. 

Mentretant, aneu netejant els bolets i talleu-los a trossos petits. Quan el porro sigui cuit, afegiu-los a la paella. Deixeu-los fer fins que gairebé s'hagi evaporat tot el líquid, aleshores, afegiu una cullerada de vinagre de Mòdena i deixeu que s'acabi de coure. 

Torreu les làmines d'ametlla en una paella sense oli i afegiu-les a la resta d'ingredients quan estiguin gairebé cuits, remenant bé perquè quedi tot barrejat.

Salpebreu al vostre gust, retireu-ho del foc i deixeu que es refredi una mica.

Muntem els rotllets plegant cada full de pasta brick, posant-hi una mica de bolets i plegant i cargolant fins formar un cilindre.

A continuació, poseu una mica d'oli en una paella i coeu els rotllets girant-los perquè es facin per tots els costats.



15 comentaris:

  1. Bona recepta! No hi ha res com llevar-se inspirada.Creus que es podrien fer al forn? per rebaixar una mica les calories!
    Petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si, Anna, es poden fer al forn, si els pintes una mica amb oli perque agafin color...jo els hi volia fer pero tenia el forn ocupat amb u
      n plum-cake! Avui, calories a "tope"!

      Elimina
    2. L'autor ha eliminat aquest comentari.

      Elimina
  2. Boníssims i molt gustosos! Ideals per fer net de nevera alhora que un bon dinar...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si! De vegades cal buscar la inspiracio davant de la nevera oberta!

      Elimina
  3. Una improvització deliciosa!!!! Han de ser boníssim.....
    Petons

    ResponElimina
  4. Doncs si que eren bons! Fins aviat, Catieu

    ResponElimina
  5. Uns rotllets molt bons! la inspiració t' ha ben acomapnyat.

    ResponElimina
  6. Hola Angels! Te ha quedado un plato de lujo! Cuando al improvisar con lo que tenemos nos salen estas cosas, es que nos damos cuenta de la magia de la cocina! Gracias por venir al blog. Puedes acompañar los rollitos de una salsa arrabiata que no lleva carne, si quieres, no tengo ninguna receta pero seguro que por la blogosfera que tenemos encuentras alguna maravilla, te recomiendo que sea una salsita con algún toque picante ;)
    Feliz casi finde!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Rosilet! Buscaré alguna receta de salsa arrabiata sin carne...o intentaré adaptarla!Gracias por tu consejo. Es cierto, cuando puedes improvisar descubres la magia...y disfrutas muchísimo!

      Hasta pronto!!

      Elimina
  7. Ben bons aquests rotllets! Casolans són molt millors que els que venen envasats. Gràcies per compartir aquesta delícia! Petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies per la teva visita i pel teu comentari, Marina! La veritat és que he descobert que es poden fer rotllets de moooltes coses i poden quedar molt i molt bons! i acabats de fer...molt millor que comprats!! Fins aviat!!!

      Elimina
  8. Un primer plat molt interessant! m'encanta la pasta brick!

    http://harkyto.blogspot.com.es/

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si! acabo de descobrir la pasta brick i em sembla que a mi també m'encantarà! Fins aviat!

      Elimina