dijous, 31 de maig del 2012

QUÈ MENGEM?


Els/les qui em coneixen saben molt bé que no miro gairebé mai la TV, però ahir vaig veure un reportatge que penso que hauríem de veure totes i tots: "Què mengem?" Al SENSE FICCIÓ de TV3.
Us el recomano perquè sempre és interessant estar informats/des del que passa al nostre voltant i perquè ara que està de moda cuinar a casa, que som tantes persones les que gaudim remenant cassoles i menjant, no està de més saber què és el que tirem a l'olla.
Penso que no hem de ser tràgics, és cert que s'expliquen coses que ens deixaran gelats/des, que ens amoïnarem de debò...però segur que ens pot ajudar a replantejar-nos hàbits. I de ben segur que podem reflexionar sobre com consumim i podrem trobar solucions i alternatives que no tenen perquè afectar excessivament les nostres butxaques.
Us deixo l'enllaç per si voleu veure'l des d'aqui mateix.



Felicito els creadors d'aquest reportatge perquè penso que han estat força objectius, hi podeu sentir les explicacions d'experts en alimentació i biologia diversos i perquè exposen un tema que per a moltes persones  (entre les qui m'hi incloc) és preocupant i ho fan fugint del catastrofisme, des d'un punt de vista constructiu.

Si el veieu, ja em direu què us sembla!

Fins aviat!

2 comentaris:

  1. Respostes
    1. És trist pensar a on hem anat a parar, però sóc optimista perquè penso que si ara ens informem i ens repensem una mica de quina manera volem consumir i alimentar-nos, podem canviar alguna cosa...

      Elimina