dijous, 6 de febrer de 2014

Xampinyons farcits

Avui un plat tant fàcil i senzill, que el podeu preparar en una estoneta i és bo com a entrant o com a aperitiu, molt lleuger i saborós. Els ingredients els podeu triar segons el vostre gust o segons la temporada.



Ingredients:

1/2 ceba
1 porro petit
2 pastanagues
2 alls tendres
1 fulla de col petita
oli d'oliva
un raig de salsa de soja
8 Xampinyons grossos

Elaboració:

Netegeu els xampinyons per a treure'n la terra. Separeu-ne el barret del peu i talleu els peus a trossets molt petits.

Netegeu i talleu les hortalises ben petites. Poseu una paella amb una mica d'oli al foc i sofregiu la ceba i el porro. Quan comenci a estar tou, afegiu-hi les pastanagues i els alls tendres. Quan veieu que es va estovant una mica, afegiu a la paella la col tallada molt petita i els peus dels xampinyons. Poseu-hi un rajolí de salsa de soja i deixeu que acabi de coure's a foc mitjà.

Mentretant, coeu una mica els barrets dels xampinyons, 6 minuts al microones seran suficients per a que perdin l'aigua i quedin tous.

Quan els xampinyons estiguin cuits i el sofregit a punt, podeu farcir-los amb una cullera. Ja veureu que estan ben bons!



5 comentaris:

  1. m'encanten els xampis farcits! es algo que menjaria cada dia i de tantes maneres oi? petons

    ResponSuprimeix
    Respostes
    1. uf a mi m'encanten farcits, però sols saltejats amb all i julivert també! petons!

      Suprimeix
  2. Fa temps que no en cuino, me n'han vingut ganes en veure la teva recepta!

    ResponSuprimeix
  3. Boníssims aquests xampinyons farcits! A veure si en trobo una mica grossets i en faig. Petons.

    ResponSuprimeix