dilluns, 16 de juny del 2014

CUPCAKES DE NUTELLA

Tot i que no sóc gens aficionada a aquest tipus de reposteria, avui la meva filla Cèlia, amb la Jana, han decidit que en volien fer i ens hi hem posat totes 3...la veritat és que han quedat molt bons! Si us agrada la Nutella, us encantaran.

Ingredients per fer les magdalenes:

200 grams de farina
120 grams de sucre
5 grams de sucre avainillat
4 ous
140 grams de mantega o margarina
Mig sobre de llevat
4 cullerades de nutella
Una tasseta (de cafè) de llet


Ingredients per fer la crema (buttercream):

140 grams de sucre
90 grams de mantega
90 ml de llet
2 cullerades ben plenes de nutella

Decoració: crocant d'avellanes


Elaboració:

Escalfeu el forn a 180º.

Bateu les clares d'ou a punt de neu i reserveu-les.

Poseu la mantega o margarina en un bol (cal que la mantega estigui ben tova), afegiu-hi els sucres i bateu-ho amb unes varilles i afegiu-hi els rovells d'ou. Segui batent i aneu incorporant la farina amb el llevat, la llet i la nutella. Finalment, afegiu les clares batent amb moviments suaus.

Poseu aquesta crema a les càpsules de magdalena i al forn durant 15 minuts.

Deixeu refredar les magdalenes mentre prepareu la buttercream.

Bateu la mantega amb el sucre fins a aconseguir una pomada. Afegiu-hi la llet i la nutella i seguiu batent. Reserveu a la nevera uns 30 minuts per tal que la crema agafi consistència.

Decoreu els cupcakes amb la buttercream amb l'ajuda d'una màniga pastissera. Podeu acabar la decoració amb una mica de crocant d'avellanes, amb trossets de xocolata...

3 comentaris:

  1. Jo tampoc n'acostumo a fer, però què bons que deuen ser aquests cupcakes. Difícil resistir-s'hi. Petons.

    ResponElimina
  2. Tu cupcakes tiene una pinta estupenda. A ver si me animo. Acabo de descubrir tu blog, me encanta, seguiré mirando a ver qué recetitas tienes por aqui.
    Un beso
    http://berebercocina.blogspot.com.es/

    ResponElimina
  3. Tens un blog molt i molt complet. Enhorabona. Salutacions

    ResponElimina