dijous, 9 de febrer del 2012

OUS

Fa uns quants anys, per diversos motius, vaig decidir deixar de menjar carn i peix. Segueixo cuinant amb llet i derivats i ous, però intento sempre que siguin productes respectuosos amb els animals. Per això, busco ous ecològics o, com a mínim, que siguin de gallines criades en llibertat. Pel que fa a la llet i als formatges, intento seguir el mateix criteri, encara que em resulta força més difícil i experimento amb llets i nates d'origen vegetal. Us deixo un video que explica una mica el perquè de la importància de consumir ous respectuosos...




2 comentaris:

  1. Ostres, Àngels, acabo de descobrir el teu blog i ja començo a aprendre coses importants i interessants. Gràcies per compartir-ho.
    Salut!

    ResponElimina
  2. M'alegra saber que estàs aprenent coses interessants, Màrius! crec que aquestes informacions s'han de compartir...ja n'hi ha prou de viure desinformats!
    Fins aviat!

    ResponElimina