diumenge, 6 de maig del 2012

PLUM-CAKE

Ho sé, aquest pastís és una bomba, no lliga gens amb l' "operació biquini".... Però des de fa molts anys no n'havia menjat i fa uns dies m'hi vaig posar. Va quedar molt bo!


INGREDIENTS:

80 gr de panses
2 cullerades de rom
250 gr de farina
1/2 sobre de llevat químic
180 gr de mantega tallada a daus
150 gr de sucre
1 pessic de sal
3 ous ecològics
80 gr de fruita confitada tallada a daus

ELABORACIÓ:

Escalfeu el forn a 180º.
Poseu les panses en un bol i deixeu-les macerar una estoneta amb les 2 cullerades de rom.
Aixafeu la mantega amb una espàtula i a fegiu-hi el sucre i la sal. Barregeu-ho bé. Aneu afegint els ous, un per un mentre continueu treballant la barreja amb l'espàtula.
Afegiu la farina amb el llevat tamissats mica en mica, mentre aneu remenant.
Finalment, enfarineu les fruites confitades i barregeu-les amb aquesta massa. Afegiu-hi les panses.
Aboqueu la massa en un motlle de plum-cake prèviament engreixat i enfarinat i poseu-ho al forn durant 50-60 minuts. Abans de treure'l del forn, comproveu que sigui cuit.



8 comentaris:

  1. La veritat és que no lliga massa amb l'"operació biquini", però "a quién le amarga un dulce?".
    Tens molta traça "punyetera"

    ResponElimina
  2. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  3. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  4. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  5. M'encanten els plumcakes, són ideals per esmorzar. I l'operació bikini pot esperar ;)

    ResponElimina
  6. Si! i si es menja només de tant en tant, tampoc és tant greu...

    ResponElimina
  7. Val la pena saltar-se la dieta per un plum cake com aquest. Jo me la saltaria! ;)
    Marta

    ResponElimina