Ingredients:
1 làmina de pasta de full
1 albergínia
3 tomàquets
1 rul·lo petit de formatge de cabra
Orenga
Olives negres de l'Aragó
1 ou
Elaboració:
Engegueu el forn a 200º perquè es vagi escalfant.
Estireu la pasta de full a sobre de la safata del forn, pinteu-la amb l'ou batut i punxeu tota la superfície amb una forquilla.
Netegeu l'albergínia i talleu-la a rodanxes primes, saleu-les lleugerament i passeu-les per la paella fins que s'estovin una mica.
Mentretant, talleu els tomàquets i el formatge de cabra a rodanxes primes.
Poseu les rodanxes cuites d'albergínia a sobre de la pasta de full, a sobre, poseu-hi les rodanxes de tomàquet i a sobre d'aquestes, les de formatge.
Per acabar, afegiu-hi unes quantes olives negres i empolseu-ho ab orenga.
Enforneu a 200º durant uns 30 minuts o fins que veieu el formatge fos i la pasta daurada.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada