diumenge, 11 de març del 2012

CROQUETES DE MILL, VERDURETES I EMMENTAL

Feia un bon grapat d'anys que no feia aquestes croquetes, avui les he recuperat amb alguns canvis. El resultat ha estat boníssim, ens han encantat!


Ingredients:

1 ceba grossa
1/2 carbassó
2 pastanagues grosses
250 gr de mill
100 gr de formatge emmental ratllat
Oli
Sal
Farina de blat de moro (per arrebossar)
Brou vegetal (per coure el mill)

Elaboració:

En una olla, poseu el brou vegetal ( 3 parts de brou per 1 de mill) i, quan bulli, afegiu-hi el  mill i deixeu-lo coure a foc mitjà durant 20 minuts o fins que el mill hagi absorbit el brou. Ha de quedar ben cuit i sec.

Mentre es va fent el mill, poseu oli en una paella i sofregiu la ceba, la pastanaga i el carbassó, tot ratllat i a foc mitjà fins que quedi tou. Afegiu-hi una mica de sal.

Quan el mill i les verdures ja estiguin cuits, barregeu-los molt bé i afegiu-hi el formatge ratllat i remeneu bé.

Deixeu refredar aquesta pasta. Quan sigui freda, aneu formant les croquetes i enfarineu-les amb farina de blat de moro (si no en teniu, enfarineu.les amb pa ratllat, queden igual de bones).

Fregiu les croquetes amb oli ben calent fins que sigin daurades i deixeu-les sobre paper absorbent perquè deixin una mica l'oli.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada