Quan fa fresqueta, m'agrada molt passar llargs matins a la cuina, omplir la casa d'olors...L'olor de canyella, és una de les que més m'agrada, fa caliu i em transporta a la infantesa...Proveu de fer aquesta coca i veureu!
INGREDIENTS:
4 ous
225 gr
de sucre morè
500 gr
de puré de carbassa
1
culleradeta de canyella en pols
300 gr
de farina
1 sobre
de llevat
100 gr
de nous trossejades
sucre
llustre
ELABORACIÓ:
Feu el
puré de carbassa bullint la carbassa amb una mica d'aigua,
quan sigui cuita, coleu-la i triture-la.
Escalfeu
el forn a 180º i prepareu el motlle de la coca ( pinteu-lo amb
oli i empolseu-lo amb farina).
Poseu en
un bol el sucre i els ous i bateu-los perquè quedin escumosos.
Afegiu-hi la carbassa i la canyella i seguiu batent. Finalment,
poseu-hi la farina amb el llevat. Afegiu les nous a la barreja
anterior.
Quan la
barreja estigui feta, aboqueu-la al motlle i enforneu-la a 180º
durant aproximadament 45 minuts.
Deixeu
refredar la coca i empolseu-la amb sucre llustre.
deliciosa, té una pinta extraordinària! petons
ResponEliminaja m'ho crec, ja, a mi també és de les coses que més m'agrada fer. T'ha quedat molt bé, genial per esmorzar.
ResponEliminaAquesta coca té una pinta fantàstica, Àngels! A veure si m'animo a fer-la aviat! petons i bon cap de setmana
ResponEliminauna recepta d'allò més gustosa, un bloc fantàstic ens quedem per aquí i et convidem a visitar el nostre http://elmagoylabruja.blospot.com
ResponEliminauna abraçada
Ha arribat la temporada de les carbasses!! I aquesta coca te una presencia que.. uf.. no vegis!!
ResponEliminaPer cert, els meus amos han aprofitat el meu raconet per deixar-t'hi un detall ;)