dijous, 22 de novembre de 2012

Coca de carbassa

Quan fa fresqueta, m'agrada molt passar llargs matins a la cuina, omplir la casa d'olors...L'olor de canyella, és una de les que més m'agrada, fa caliu i em transporta a la infantesa...Proveu de fer aquesta coca i veureu!
 

INGREDIENTS:

4 ous
225 gr de sucre morè
500 gr de puré de carbassa
1 culleradeta de canyella en pols
300 gr de farina
1 sobre de llevat

100 gr de nous trossejades
sucre llustre

ELABORACIÓ:

Feu el puré de carbassa bullint la carbassa amb una mica d'aigua, quan sigui cuita, coleu-la i triture-la.
Escalfeu el forn a 180º i prepareu el motlle de la coca ( pinteu-lo amb oli i empolseu-lo amb farina).
Poseu en un bol el sucre i els ous i bateu-los perquè quedin escumosos. Afegiu-hi la carbassa i la canyella i seguiu batent. Finalment, poseu-hi la farina amb el llevat. Afegiu les nous a la barreja anterior.
Quan la barreja estigui feta, aboqueu-la al motlle i enforneu-la a 180º durant aproximadament 45 minuts.

Deixeu refredar la coca i empolseu-la amb sucre llustre.

6 comentaris:

  1. deliciosa, té una pinta extraordinària! petons

    ResponElimina
  2. ja m'ho crec, ja, a mi també és de les coses que més m'agrada fer. T'ha quedat molt bé, genial per esmorzar.

    ResponElimina
  3. Aquesta coca té una pinta fantàstica, Àngels! A veure si m'animo a fer-la aviat! petons i bon cap de setmana

    ResponElimina
  4. una recepta d'allò més gustosa, un bloc fantàstic ens quedem per aquí i et convidem a visitar el nostre http://elmagoylabruja.blospot.com
    una abraçada

    ResponElimina
  5. Ha arribat la temporada de les carbasses!! I aquesta coca te una presencia que.. uf.. no vegis!!

    Per cert, els meus amos han aprofitat el meu raconet per deixar-t'hi un detall ;)

    ResponElimina