Des de que vaig veure la recepta dels canelons de mel i mató del blog de la Gemma, http://blogs.cuina.cat/lacuinadecasa/2013/12/09/canelons-de-mel-i-mato/ , vaig tenir clar que volia fer alguna cosa similar, així que vaig decidir fer aquest milfulls, una manera diferent de menjar el clàssic mel i mató.
INGREDIENTS:
120 gr de mató
100 ml d'aigua
100 gr de mel
1'5 gr d'agar agar en flocs
ELABORACIÓ:
Poseu l'aigua, la mel i l'agar agar en un cassó, ho remenem bé per tal que no quedin grumolls i ho posem al foc. Feu-ho bullir durant un minut.
Aboqueuaquesta barreja en una plàtera mirant que quedi una làmina fina i deixeu-ho refredar.
Una vegada freda la gelatina de mel, talleu amb cura el mató a làmines i feu-ne petits discos amb un motlle rodó. Feu discos de la mateixa mida de la gelatina de mel.
Emplateu-ho alternant capes de mel i de mató. Podeu decorar el milfulls amb nous, groselles...
Un postre de sempre presentat d'una manera diferent i sorprenent. Molt bona idea. Petons.
ResponEliminaEn versió milfulls també queda molt bé!!!! Elegant i molt vistós. I boníssim ;)
ResponEliminaJo també la vaig veure, Ha de ser bona, oi? A veure si m'hi animo, quina delícia!
ResponEliminaGemma, moltes gràcies per compartir les teves receptes, són font d'inspiració molt sovint! Chus i Marina, us animo a provar-ho, el gust és el clàssic de la mel i el mató, però la presentació i la textura són sorprenents... Gràcies pels vostres comentaris!!!
ResponEliminaUna versió molt original i deliciosa. M'agrada tan el mató amb mel!!!
ResponEliminaPetonets