Un paté molt saludable i carregat de proteïnes vegetals. El podeu acompanyar amb torradetes, bastonets de pa o pastanaga...
I és molt fàcil i ràpid de fer!
Ingredients:
400 grams de cigrons cuits
50 grams de tahini (pasta de sèsam)
6 cullerades d'oli d'oliva+ un rajolí per servir
Suc de 1/2 llimona
2 grans d'all (grossos, si són petits, poseu-ne 3)
2 culleradetes de comí mòlt
Una mica de brou vegetal (per fer la barreja menys espessa, si és necessari. Es pot fer servir, també, un rajolí d'aigua)
Sal, pebre negre i pebre vermell
Elaboració:
Poseu al recipient de la batedora tots els ingredients excepte el brou, la sal i els pebres. Tritureu aquesta barreja fins que quedi una crema homogènia, afegiu-hi una mica de brou en cas que sigui massa espessa. Salpebreu al vostre gust. Quan sigui a punt, serviu-lo amb un rajolí d'oli d'oliva i una mica de pebre vermell per sobre.
Boníssim, jo me l'he arribat a menjar a cullerades! Bona setmana.
ResponEliminaA casa també ens agrada molt i en fem sovint!
ResponEliminaBo,és poc. Com gaudim!!!
ResponEliminaGràcies pels vostres comentaris!
ResponElimina