Ingredients:
Un paquet de pasta filo
2 porros grossos
100 gr de formatge feta
Mantega
Sal, pebre i nou moscada
Elaboració:
Renteu els porros i talleu-los a rodanxes petites. Mentretant, poseu una cullerada de mantega a la paella i aneu-la escalfant. Sofregiu el porro a foc lent, fins que sigui ben tou. Afegiu-hi el formatge tallat a daus molt petits, salpebreu i poseu-hi nou moscada acabada de ratllar. Retireu-ho del foc i remeneu bé els ingredients.
Escalfeu el forn a 200º. Pinteu les làmines de pasta amb mantega fosa.
Poseu una cullerada ben plena de sofregit de porro i formatge en un extrem de la massa i aneu-la plegant. Jo l'he plegat en forma de triangle, però podeu fer rotlles o qualsevol altre tipus de farcell.
Una vegada plegats i ben pintats amb mantega, poseu els farcellets al forn fins que s'hagin daurat, ben bé 20-30 minuts.
Te bona pinta hauré de provar-ho.
ResponEliminaM'agrada moltíssim!
ResponEliminaDoncs ja ho saps, a peu coix-pambolixocolata, cap a la cuina i a fer-los....Són taaaant bons!!!!
EliminaQuan vulguis!!!!a la nevera encara en queden!!!!Hehehehe....
ResponElimina