Aquesta setmana Santa, hem pogut menjar molts dies espàrrecs de marge. L'Edu s'ha fet un tip de trobar-ne i jo de cuinar-los. N'he fet truites, remenats, "montaditos" i pasta. I sempre, sempre, ens encanten...
Avui us passo la recepta de les tallarines de pasta fresca amb espàrrecs de marge i formatge de cabra...ens va encantar!!! I és tant fàcil de fer....No hi ha excuses per no provar-ho!
Disculpeu la mala qualitat de la foto...la vam fer amb el mòbil i no hi havia gaire llum...
Ingredients:
Un manat d'espàrrecs de marge
2 alls
Pasta fresca
Rul·lo de formatge de cabra
Oli d'oliva, Sal i pebre
Elaboració:
Netegeu els espàrrecs i talleu-ne la part més tendra a trossos petits. Peleu els alls i talleu-los ben petits. Poseu-los a la paella amb 2 cullerades d'oli i sofregiu-los fins que s'estovin a foc mitjà-baix (procurant que no es torrin). Quan els alls comencin a ser tous, afegiu-hi els espàrrecs i un pessic de sal i deixeu-ho a foc mitjà, remenant de tant en tant fins que els espàrrecs siguin cuits. Jo els deixo força estona, ben bé 20-30 minuts.
Quan els espàrrecs estiguin gairebé a punt, bulliu la pasta amb força aigua durant el temps que recomani al paquet, ha de quedar "al dente". Coleu la pasta i barregeu-la amb els espàrrecs cuits (a la paella o a l'olla, ons us hi càpiguen millor), deixeu-la al foc baix durant un parell de minuts remenant per tal que quedi ben barrejat.
Poseu la pasta amb els espàrrecs al plat, poseu-hi una mica de pebre i sal al vostre gust i afegiu dues rodanxes de formatge de cabra que, amb l'escalfor de la pasta, es fondrà una mica.
És un plat ben senzill però ens va semblar boníssim!
Mare meua!!!!
ResponEliminaDevien estar boníssims!!!! Quina recepta!!!Gràcies!!!
Ja ho saps, Pausa....passejadeta a collir esparrecs i cap a la cuina!
Elimina