He seguit la recepta que van donar l'any passat al "CREC CREC", la botiga de fruits secs de Terrassa on vaig a comprar de tant en tant.
INGREDIENTS
250 grs d'ametlla en pols
250 grs de sucre
4 cullerades soperes d'aigua
1 cullerada sopera rasa de llet condensada
2 rovells d'ou ecològics
Vainilla en pols
Iema (trobareu la recepta de la iema dins la recepta de les mones de pasqua)
ELABORACIÓ
Poseu l'aigua i el sucre en una cassola, barregeu-ho bé i poseu-los al foc fins que bullin. Retireu la cassola del foc quan comenci a bullir. Afegiu-hi l'ametlla en pols, la llet condensada, els rovells d'ou i a vainilla. Remeneu-ho bé fins que quedi una massa homogènia i escalfeu-ho de nou durant 40-50 segons a foc lent. No deixeu de remenar perquè es podria enganxar.
Treieu la massa del foc i emmotlleu-la. Pressioneu la massa dins del motlle perquè quedi la forma ben feta.
Quan sigui fred, treieu el torró del motlle. Poseu-hi iema en una cara, ensucreu-la i cremeu-la.
un dels meus preferits, Àngels! T'ha quedat ben bo, fet a casa!! Bones festes!
ResponEliminaEl de yema és el meu preferit :)
ResponEliminaBon Nadal i feliç 2013!
aquest no pot faltar a cap casa! Moltíssimes gràcies per participar a Memòries. Petonets
ResponEliminate una pintasa !!
ResponEliminaEl torró de crema cremada o de iema és deliciós. Bon 2015!
ResponElimina