dilluns, 24 de desembre del 2012

TORRÓ DE XOCOLATA AMB FRUITS SECS

Aquest any m'he decidit, he fet un parell de barres de torró a casa...feia anys que em rondava pel cap però no els havia et mai. La veritat és que no tinc cap estri especial, ni tan sols un motlle adient, però com que no estava segura de fer-los, no me'n havia comprat cap. Finalment, he fet els torrons amb els motlles de plum-cake que tinc a la cuina, però com que veig que són tant bons i estic segura que els tornaré a fer, demanaré els motlles als reis!


INGREDIENTS:

250 grs de xocolata de cobertura
125 grs de nutella
150 grs de fruits secs (panses, nous, pinyons, ametlles, avellanes, festucs...)

ELABORACIÓ:

Desfeu la xocolata desfeta al bany Maria. Quan comenci a estar desfeta, afegiu-hi la nutella i remeneu fins que quedi tota la xocolata desfeta. Treieu-ho del foc i afegiu-hi els fruits secs. Remeneu bé i emmotlleu el torró. Deixeu-lo refredar per tal que quedi sòlid.



2 comentaris:

  1. mmmm...com el que he penjat avui! jejej bones festes!!

    ResponElimina
  2. T'he de dir que sóc més del de xocolata que del de iema però a casa fariem feina amb tots dos.;)
    Moltíssimes gràcies per participar.

    ResponElimina