dilluns, 12 de març del 2012

PA DE PESSIC AMB CREMA DE CACAU

Un berenar que tindrà molt èxit si el feu, segur...Queda molt  esponjós i amb la xocolata a dins, mmmm...Sobretot, recordeu que és una altra bomba calòrica, així que és ideal abans de sortir a córrer!!!

Ingredients:

6 ous
200 gr de sucre
200 gr de farina
1 culleradeta petita de llevat químic (tipus Royal)

Crema de cacau
Sucre glas

Elaboració:

Separeu la clara i els rovells de l'ou. Bateu les clares fins que us quedin a punt de neu, ben fortes.
Barregeu els rovells amb el sucre i bateu-los fins que quedi una barreja escumosa i clara. Afegiu les clares batudes i remeneu amb molt de compte, amb moviments circulars de baix a dalt. A poc a poc, aneu afegint la farina i el llevat sense deixar de remenar.
Quan tot estigi ben remenat i tingueu una pasta uniforme, poseu-ne la meitat en un motlle (previament untat amb oli o mantega i empolvat amb farina). Damunt de la pasta, poseu-hi la crema de cacau (va molt bé escalfar-la una mica abans). Acabeu d'abocar la pasta al motlle i enforneu-la a 180º durant aproximadament 30 minuts (el forn ja haurà d'estar calent), per comprovar si ja és a punt, punxeu-lo amb un ganivet , si surt el ganivet net i eixut, ja teniu el pa de pessic cuit.

Desenmotlleu-lo i deixeu-lo refredar. Una vegada fred, poseu-hi sucre glas per sobre.

2 comentaris:

  1. Ara mateix en menjaria un bon tros per esmorzar, je je je... Això és com menjar una coca amb una rajola de xocolata, però molt millor, tot en un de sol! I la xocolata desfeta per dins queda de vici total.
    Benvinguda a la blogosfera!

    ResponElimina
  2. Gràcies, Gemma!!!! el millor del pa de pessic és la rapidesa amb que es fa....i sempre queda bé!!!!!

    ResponElimina