Us deixo la recepta de l'arròs amb llet. Segur que la trobeu facilíssima...A mi, no sé si m'agrada més menjar-me'l o olorar-lo...
INGREDIENTS:
1 litre de llet
200 gr d'arròs
200 gr de sucre
1 branca de canyella
Canyella en pols
Pell de llimona
ELABORACIÓ
Poseu l'arròs en una olla amb aigua freda al foc. Quan arrenqui el bull, retireu-lo del foc i escorreu-lo.
En una altra olla, poseu-hi la llet, el sucre, la pell de llimona i la branca de canyella. Quan arrenqui el bull, afegiu-hi l'arròs i deixeu coure a foc mitja durant 30 minuts, remenant de tant en tant.
Deixeu refredar l'arròs i per servir-lo, treieu la branca de canyella i la pell de la llimona. Empolseu-lo amb canyella mòlta.
si que es bo si, pero a mi m'agrada més menjar-me'l!! ;-) un clàssic que mai pot faltar! ideal per diumenge! petons
ResponEliminaSiiii!! ara que ho dius, em penso que sempre he fet l'arròs amb llet alguns diumenges frescos o plujosos...
Eliminahe he he... és veritat, Àngels, només amb l'olor ja t'empapes d'arròs amb llet! Fem les dues coses, oi? Petonets!
ResponEliminaI tant, Marina! primer l'olorem i després el tastem, encara que sigui només una miqueta...
Elimina