diumenge, 21 d’octubre del 2012

ARRÒS AMB LLET

Us deixo la recepta de l'arròs amb llet. Segur que la trobeu facilíssima...A mi, no sé si m'agrada més menjar-me'l o olorar-lo...

INGREDIENTS:
1 litre de llet
200 gr d'arròs
200 gr de sucre
1 branca de canyella
Canyella en pols
Pell de llimona

ELABORACIÓ

Poseu l'arròs en una olla amb aigua freda al foc. Quan arrenqui el bull, retireu-lo del foc i escorreu-lo.
En una altra olla, poseu-hi la llet, el sucre, la pell de llimona i la branca de canyella. Quan arrenqui el bull, afegiu-hi l'arròs i deixeu coure a foc mitja durant 30 minuts, remenant de tant en tant.

Deixeu refredar l'arròs i per servir-lo, treieu la branca de canyella i la pell de la llimona. Empolseu-lo amb canyella mòlta.

4 comentaris:

  1. si que es bo si, pero a mi m'agrada més menjar-me'l!! ;-) un clàssic que mai pot faltar! ideal per diumenge! petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Siiii!! ara que ho dius, em penso que sempre he fet l'arròs amb llet alguns diumenges frescos o plujosos...

      Elimina
  2. he he he... és veritat, Àngels, només amb l'olor ja t'empapes d'arròs amb llet! Fem les dues coses, oi? Petonets!

    ResponElimina
    Respostes
    1. I tant, Marina! primer l'olorem i després el tastem, encara que sigui només una miqueta...

      Elimina