INGREDIENTS:
175
gr de sucre morè
75
gr de mantega pomada
1
culleradeta de canyella en pols
200
gr de iogurt natural
100
gr de puré de carbassa
200
gr de farina
¾
de sobre de llevat químic en pols
1
cullerada de panses
1
tasseta de rom
Sucre
llustre
ELABORACIÓ:
Bulliu
un tros de carbassa amb aigua. Quan sigui cuita, coleu-la i feu-la
puré.
Poseu
les panses en remull amb el rom.
Escalfeu
el forn a 200º.
Barregeu
en un bol, el sucre i la mantega pomada. Bateu-ho bé perquè
quedi escumós. Afegiu-hi la canyella en pols i el iogurt i
seguiu remenant.
Poseu-hi
ara la farina amb el llevat mica en mica i aneu-ho barrejant amb les
varilles per que quedi una crema homogènia.
Escorreu
les panses i afegiu-les a la barreja tot barrejant.
Ompliu
els motlles de paper per fer magdalenes fins a ¾ de la seva
capacitat. Si pot ser, poseu els motlles dins de motlles de silicona
o flameres, així no se us aixafaran.
Poseu
les magdalenes al forn durant 25-30 minuts. Quan siguin cuites,
deixeu-les refredar i empolseu-les amb el sucre llustre.
Molt originals. Jo mai he fet servir carbassa per a receptes dolces i sembla una opció molt bona.
ResponEliminadoncs per no tenir ou t'han quedat guapissimes!! aixo vol dir que l'ou no es tan indispensable a la recepta! petons
ResponEliminaHauré de provar aquestes magdalenes amb els canvis, tenen un aspecte preciós!
ResponEliminaLes meves també seran sense ou...
ResponEliminaCrec que la carbassa m'agrada més en dolç que en salat.
Moltíssimes gràcies per participar al Memòries.
amb carbassa??? han d'estar boníssimes.moltíssimes gràcies per participar Àngels
ResponElimina