Ingredients:
140 ml d'aigua tèbia
30 gr d'oli d'oliva
1 culleradeta de sal
1 culleradeta de sucre moreno
125 gr de farina de força
125 gr de farina integral d'espelta
3/4 de sobre de llevat de forner sec
Llavors de rosella, sèsam, herbes de Provença, flor de sal, pipes...
Elaboració:
Barregeu tots els ingredients, podeu fer-ho a mà, dedicant-hi una bona estona, amb les varilles d'amassar (no les de batre) o amb la panificadora (programa d'amassat). Si ho feu amb les varilles o a mà, quan hagueu aconseguit fer una bola llisa, unteu-la amb una mica d'oli i deixeu-la reposar tapada en un lloc càlid durant 1 hora.
Quan estigui la massa reposada, feu-ne tants trossos com gustos diferents vulgueu fer i feu-ne boles. Jo en vaig fer de sèsam, de llavors de rosella i d'herbes de Provença amb flor de sal. Estireu cada bola diferent (deixeu un gruix de menys d'1 cm), tot posant-hi els ingredients que decidiu. quan estiguin estirades, talleu-ne tires d'una mica menys d'un centímetre, podeu arrodonir-ne els contorns.
Escalfeu el forn a 220º tot posant un recipient amb aigua perquè vagi generant vapor i així els bastonets us quedin més cruixents.
Quan el forn estigui ben calent, enforneu els bastonets i deixeu-los-hi uns 25 minuts o fins que estiguin daurats.
Deixeu-los refredar a sobre d'una reixa.
Bastonets!!!Gràcies per compartir!!!!
ResponEliminaAnima't a fer-los, Pausa!!!i ja veureu què bons que són!
ResponElimina