Fa uns quants anys, en un restaurant de Figueres, vaig tastar un pa amb gust de taronja. Fa dies que volia intentar fer-ne un i ahir ho vaig fer, tot i que no he aconseguit la textura i el gust que m'esperava, el pa ha quedat força bo...
Ingredients:
300ml d'aigua tèbia
2 cullerades d'oli d'oliva
1 culleradeta de sal
1 culleradeta de sucre
2 cullerades de pell de taronja confitada
300gr de farina de força
240gr de farina integral d'espelta
1 culleradeta de llevat de forner sec
Elaboració:
Jo he fet aquest pa a la panificadora, amb el programa de pa dolç.
Si el feu a mà, pasteu tots els ingredients fins a fer-ne una bola i deixeu-la reposar en un lloc càlid durant 1 hora. Doneu-li la forma que desitgeu i torneu-lo a deixar reposar fins que pugi una mica més. Finalment, poseu-lo al forn (escalfat prèviament a 220º) fins que estigui daurat i, picant el pa, soni buit.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada