diumenge, 12 de febrer del 2012

FIDEUÀ DE CEPS

Avui us poso una recepta de dinar de diumenge...fàcil i ràpida de fer però que tindrà molt d'èxit.


Ingredients:

300gr de fideus
30 gr de ceps deshidratats
1 ceba mitjana
1 all
julivert
oli i sal

Elaboració:

Poseu els ceps a hidratar en 600 gr d'aigua calenta ½ hora abans de començar a cuinar.

Fregiu els fideus amb una mica d'oli i, quan estiguin daurats, reserveu-los sobre un colador o un paper de cuina.

Talleu la ceba ben petita i sofregiu-la, quan estigui ben tova, hi podeu afegir l'all trinxat, el julivert i els ceps tallats petits i ben escorreguts. Deixeu-ho a foc baix uns 5 minuts i aneu-ho remenant.

Afegiu l'aigua d'hidratar els ceps i deixeu-ho coure a foc mitjà fins que els fideus siguin cuits i secs. Saleu-ho al vostre gust.

Si els fideus no us han quedat aixecats, podeu escalfar el forn i posar-los dintre uns 5 minuts.

8 comentaris:

  1. Us puc assegurar que estava boníssima. És la ventaja de ser el company de la cuinera.
    Moltes felicitat Àngels per l'inciativa de crear un bloc i compartir les teves experiencies culinaries amb tothom. Guapa!!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ja saps que m'encanta compartir les meves "creacions" amb tu! sobretot quan les acompanyem d'alguna cerveseta o d'una bona copeta de vi...

      Elimina
  2. Àngels, no m'estranya gens que aquest bloc tingui cada dia més seguidors...! Ets una artista!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Màrius! M'ho estic passant molt bé fent aquest bloc! Ara falta que proveu de cuinar aquestes receptes i m'expliqueu com us va i quines variacions hi feu!!! Salut!

      Elimina
  3. Aquesta fideuà l'hem feta a casa de manera molt semblant i és un èxit assegurat, no m'estranya que tinguis els de casa tan contents! :P
    Moltes gràcies per participar!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies a vosaltres, Sandra, els vostres reptes són una motivació! Fins aviat!!!

      Elimina
  4. m'agrada molt la fideuà, i els ceps.....la meva perdició.

    Em quedo per la teva cuina

    ptns

    ResponElimina